#TFOA 70: Some essential elements for an Association’s website

De eigen website vormt nog steeds de ruggengraat van de online interacties die organisaties hebben met hun doel- en publieksgroepen. Dit geld ook voor verenigingen.

Sterker nog: de website is een van de belangrijkste communicatie-instrumenten die een vereniging voor handen heeft. Omdat websites zich net zoals hun bijhorende organisaties moeten aanpassen aan hun omgeving bevat deze post enkele tips voor een succesvoller online verhaal. 

Gebruik een Content Management System – Niet alleen het gebruiksgemak van de bezoekers staat voorop, maakt het ook voor jezelf gemakkelijk. CMS laat je toe om je website altijd en van overal aan te passen.

Market your website – Speel de vele mogelijkheden die Social Media bieden uit. Promoot je website en extranet op de talloze  sociale netwerk sites en genereer traffic naar je homepage.

Go mobile! – Ondanks dat het mobiel internet in België nog in zijn kinderschoenen staat.

Integreer – Het steeds opnieuw moeten inloggen op verschillende websites wekt al snel ergernis op bij de surfer. SSO (single sign-on) kan dit voorkomen. SSO  zorgt ervoor dat de ledenvriendelijkheid van je online netwerk enorm toeneemt. Naadloos surfen tussen alle toepassingen in een handomdraai.

 Bronartikel

[Alexander Saron]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: